Rakan Impian

Print
IKEA

Pengeluar perabot serta akseksori rumah dan dapur yang terkenal di dunia. Berasal dari Sweden, kerjasama daripada Ikea menyumbang kepakaran reka bentuk dalaman kepada warga Koleksi Impian. Kolaborasi Timur-Barat yang memperlihatkan rumah impian anda menjadi realiti

Rakan-Kolaborasi-SharpPromoFB
Sharp

Jenama terkenal dari Jepun yang mereka dan mengeluarkan barangan elektronik yang berkualiti tinggi. Koleksi Impian dan Sharp berkerjasama untuk menghasilkan kediaman yang sempurna untuk setiap pembeli.​

Rakan-Kolaborasi-SLIDERDROBE
SLIDERDROBE

SLIDERDROBE membawa reka bentuk kabinet dapur dan almari pakaian yang moden dan eksklusif untuk kediaman anda. Innovasi, keativiti dan komitment mereka dalam menghasilkan produk yang berkualiti tinggi dan berprestij menjadikan SLIDERDROBE sebagai jenama yang terkemuka di seluruh dunia, setanding dengan pasaran Eropah yang dapat memenuhi citarasa pelanggan.

Print
Beaufix

Sebuah syarikat tempatan yang mempunyai pengalaman lebih daripada 40 tahun dalam industri pembekal perabot dan peralatan dapur. Kolaborasi bersama Beaufix membawa gaya dan citarasa Eropah yang terkini kepada pelanggan Koleksi Impian.

Rakan-Kolaborasi-MK-Curtain
MK Curtain

Matlamat MK Curtain adalah untuk mewujudkan gaya hidup berkualiti dan kontemporari bagi setiap lapisan masyarakat dengan menyediakan pusat perkhidmatan sehenti di mana masyarakat dapat menggunakan servis secara terus untuk tempahan  langsir, tirai, kertas dinding, kusyen, permaidani dan aksesori rumah lain.